Moi Rør kjøper Halvard Thorsen
Kåre Henning Åsly, Jan Buch og Roger Aksnes.

Moi Rør kjøper Halvard Thorsen

Instalcoselskapet Moi Rør i Kristiansand utvider gjennom oppjøp av Halvard Thorsen AS. Gjennom oppkjøpet blir Moi Rør en sterkere aktør i markedet rundt Kristiansand i Sør-Norge.

Halvard Thorsen ble etablert i 1934 under navnet Thorsen og Ruud for å i 1946 endre eierstrukturen og endre navn til Halvard Thorsen. Selskapet har 20 ansatte og omsetter for ca 42 millioner kroner. 

- Med oppkjøpet av dette tradisjonsrike selskapet ser vi gode muligheter til å utvikles videre sammen på Sørlandet. Halvard Thorsen er kjente for sine kompetente medarbeidere og de vil komplettere oss godt, sier Kåre Henning Åsly, daglig leder i Moi Rør.

Selskapet utfører alle typer VVS-arbeider, nybygg, renovering og service. Sluttkundene er hovedsakelig innen industri samt entreprenører innen boligbygg, skoler, helsebygg og energianlegg.

- Sammen med Moi Rør og Instalco ser vi gode muligheter til å bygge en større og mer lønnsom virksomhet i vår region, sier Jan Buch, daglig leder i Halvard Thorsen.

Instalco, gjennom Moi Rør, kjøper 100 prosent av aksjene i Halvard Thorsen AS med forventet overtakelse i løpet av april